Wat beteken … ‘n digitale veldtog-kenner?

Naam: Jessica Kowalczyk

Ouderdom: 24

Posisie: Digital Campaign Expert

Onderwys: Deeltydse studie van media- en kommunikasiebestuur aan die Hochschule Fresenius in Hamburg

Onderneming: Esome

Wat doen jy?

Ek is ‘n digitale veldtogdeskundige by Esome, en in hierdie posisie is ek verantwoordelik vir die suksesvolle implementering van advertensieveldtogte in sosiale netwerke en digitale omgewings – van konsep tot die werklike advertensies. As direkte kontak adviseer ek ons ​​kliënte oor holistiese veldtogbeplanning en bied hulle individuele oplossings vir die bereiking van hul advertensiedoelwitte. Vir langtermynprojekte skep ek mediaplanne en is ek beskikbaar vir alle vrae rakende die implementering sowel as die verskillende advertensieformate en platforms. My doel is om advertensieveldtogte in lyn te bring met deurlopende optimalisering sodat die ooreengekome teikenwaardes bereik word. Sodoende werk ek altyd nou saam met ons kliënte om gesamentlik die resultate te behaal wat vir hoër bemarkingsdoelwitte betaal.

Hoe het u tot hierdie taak gekom?

Die vraag hoe om ‘n veldtog in ‘n suksesvolle veldtog te omskep en watter hefbome om te gebruik om veldtoguitkomste te bereik wat werklike waarde toevoeg, was nog altyd opwindend. Ek was sedert April 2018 op Esome en het in 2016 met my buitengewone beroepstudie in Media en Kommunikasiebestuur begin, waar ek ook op hierdie meganismes gefokus het. Die kombinasie van werk en studie was groot, omdat ek my teoretiese kennis direk in die praktyk kon toepas. Na ‘n intensiewe opleidingsperiode het ek vinnig verantwoordelikheid aanvaar vir projekte by Esome. Deur hierdie oordrag van kennis kon ek ‘n magdom ondervinding opdoen en het ek die geleentheid gehad om my direk in die bedryf te dompel, wat my daagliks in kontak kom met kliënte en my rol as konsultant.

vertoning

Beskryf so duidelik as moontlik ‘n projek wat u veral beïndruk het.

Een van my eerste projekte was ‘n groot telekliënt. Dit het gehandel oor die verkoop van ‘n nuwe produk wat oor ‘n paar maande op die mark sou kom, en ek was van die begin af besig om ‘n holistiese veldtog te beplan. So ‘n veldtog begin met ‘n handelsmerkfase wat soveel gebruikers as moontlik wil bereik om belangstelling in die produk te wek. Die produk self hoef nie eers heeltemal herkenbaar te wees nie. Eerste sluippieke is genoeg. Dit word gevolg deur ‘n verkeersfase waarin die gebruikers ‘n tweede keer aangespreek word, hierdie keer met die direkte skakel na die produk in die aanlynwinkel. In ‘n optimale opset kan nie net die klik op die aanlynwinkel gemeet word nie, maar ek kan op die ou end ook sê hoeveel produkte deur die veldtog verkoop is en dan kan optimaliseer. Hoe ‘n opstelling van A tot Z optimaal opgestel word, waarop sleutelfigure gerig is, en die optimalisering gedurende die veldtydperk wissel baie van kliënt tot kliënt. Dit maak dit baie opwindend. Die projek was een van die eerstes wat ek onafhanklik van die eerste idee tot die finale reklame-kring begelei het. As gevolg van ‘n verskeidenheid probleme en ‘n baie skerp teikengroep, het ek geleer watter besonderhede in ag geneem moet word en hoe om individuele oplossings vir verskillende veldtogte te ontwikkel.

Watter funksie help jou die meeste in jou alledaagse lewe? Hoekom?

My basiese optimistiese houding help my om koelkop te hou, selfs in stresvolle situasies. Veral in die veldtogbeplanning is dit belangrik om die verskillende besonderhede van ‘n projek dop te hou. Die digitale adverteerbedryf staan ​​nooit stil nie en daar is konstante veranderinge en vooruitgang. Daarom is dit goed vir my dat ek graag iets nuuts wil leer en ‘n groot dors na kennis het. Boonop is ek basies oop vir nuwe dinge – wat dit maklik maak om aangeleerde kennis in my werk op te neem. Hierdie bereidwilligheid om ‘n mens se eie werkswyse te bevraagteken en aan te pas by nuwe omstandighede het nie net ‘n positiewe uitwerking op die resultate nie, maar ook op my voorkoms as ‘n betroubare en bekwame kontakpersoon teenoor die kliënte.

Wat is die belangrikste vir u oor u werk? Wat is die lekkerste?

Die voortdurende ontleding van veldtogte en die aftrekking van die verbeteringspotensiaal is die aangenaamste. Ideaal gesproke bou ek langtermynverhoudings met kliënte en sien uit daarna om hulle te help om hul veldtog te optimaliseer. Dit is vir my baie motiverend as optimeringsprosedures werk en dit ‘n direkte positiewe uitwerking op die resultate het. Boonop het ek geen tipiese kantoorlewe nie, want elke veldtog is uniek en bring nuwe eise en probleme daarmee saam. Die platforms wat ons gebruik, is voortdurend besig om produkte te innoveer en te ontwikkel wat bydra tot veldtogbeplanning en verskeidenheid bied. Ek leer altyd nuwe dinge en is een van die eerstes wat nuut ontwikkelde veldtogte gesien het. Al met al is my werk elke dag baie divers en opwindend.

My werk is onontbeerlik omdat …

… Ek ontleed voortdurend veldtogte en optimaliseer dit op grond van die leerproses om aandag te gee aan die doelstellings van die adverteerders en om relevante inhoud vir die gedefinieerde teikengroep te karteer. Dit bevoordeel beide kante. Verbruikers kry slegs advertensies wat vir hulle relevant is, en ondernemings behaal resultate wat vir hul bemarkingsukses betaal deur die veldtog akkuraat te vertoon. Boonop is ons die kundiges in digitale advertering vir ons kliënte. Hulle vertrou ons en weet dat hulle op ons stellings kan staatmaak. As gevolg hiervan, kan hulle, ondanks die vinnige bedryfsektore, eerste beweeg deur alle innovasies.

As u nie ‘n digitale veldtogkenner was nie, wat sou u wees?

Ek sou beslis ook aktief wees in aanlynbemarking. Die bedryf verander voortdurend en daar is nuwe geleenthede, ek hou van hierdie verskeidenheid en deurlopende ontwikkeling. Ek sou waarskynlik ook in ‘n posisie wees waar ek vinnig baie verantwoordelikheid en analise kon opneem, sowel as die sinvolle koppeling van verskillende bemarkingskanale en lewenslange leer van die belangrikste deel van die alledaagse werk.

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui