Wat beteken … ‘n direkteur-ontwikkelingsaanbod en -vennootskappe?

Postitel: Direkteur Global Business Development Supply & Partnerships

Naam: Dustin Puschmann

Ouderdom: 29

Onderwys / studies: Mediaverkoopsman Digital & Print

Onderneming: Show Heroes

Wat doen jy?

As direkteur van Global Business Development Supply & Partnerships, is ek verantwoordelik vir die groei, bestuur en instandhouding van ons wêreldwye netwerk van uitgewers, webwerwe en medewerkers by Show Heroes. Saam met my internasionale span sorg ons vir die markspesifieke uitdagings en plaas ons ons produk, bestaande uit 1. ‘n redaksionele video-inhoud (bv. ‘N resep vir ‘n sjokoladepoeding) en 2. die toepaslike advertensies (bv.’ N produsent van vlapoeding) wat saamwerk. en 3. op die beste moontlike posisie afgelewer word (bv. webwerf vir kookresepte).

Boonop bied ons ons vennote in verskillende modelle die gebruik van ons inhoudsbiblioteek aan, hetsy in volledige diens wat deur die Show Heroes-redaksie bestuur word, óf in selfdiens vir uitgewers. Hierby is die voortdurende ontwikkeling van ons produkte om met geskikte, gebruikersvriendelike oplossings aan die markvereistes te voldoen en, ideaal gesproke, die weg daarheen te lei.

Hoe het u tot hierdie taak gekom?

Na die gradeplegtigheid het ek opgelei as mediaverkoper Digital & Print in ‘n agentskap vir personeelbemarking (DS Media Team) in Norderstedt naby Hamburg. Na my opleiding en ‘n wonderlike tyd daar, waarvoor ek nog steeds baie dankbaar is, aangesien dit die weg gebaan het vir my toekomstige loopbaan, beland ek by een van die wêreld se toonaangewende aanbieders van video-formate wat nie stroomop is nie (Teads Germany). Op daardie tydstip het skaars iemand geweet van hierdie produkkategorie, en selfs dan het niemand vermoed dat hulle ooit so ‘n relevansie in die aanlynmark sou bereik nie. My fokus hier was al op die bou van ‘n sterk netwerk met alle relevante handelsmerke. “InRead” het uitstekend in die mark ontwikkel en as gevolg van my toewyding in die span en die maatskappy, is ek na bykans ‘n jaar as hoof van Uitgewer aangestel en is ek vir die eerste keer toegelaat om my eie span te lei.

vertoning

Vir my was dit duidelik: die volgende stap in my loopbaan sou beslis nog dieper moes wees met die onderwerp van aanlynvideo, en daarom het ek op Smartclip (nou SpotX) gekom. Die maatskappy is nog steeds ‘n leier in Europa as dit kom by stroom en stroom. As gevolg van my verworwe kennis en die ervaring op die gebied van stroomversnelling, kon ek ‘n beduidende bydrae lewer tot die groei in hierdie gebied en word ek ‘n kort tydjie produkbestuurder van Out-Stream in Europa – dit is natuurlik net moontlik saam met ‘n sterk span en die volle Ondersteuning van kollegas, sowel as die vertroue van die bestuursvlak. As Director Demand Products was ek verantwoordelik vir die ontwikkeling van nuwe aanvraagprodukte, sowel as die verkryging en bestuur van vennootskappe by SpotX Europe GmbH. Na 3,5 suksesvolle jare het ek hier as ‘n samewerkingspartner oorgeskakel deur die kontak met Show Heroes. Al die boustene en my ervaring uit die verskillende gebiede word hier gekombineer en ek kan my ondervinding in die stroomprodukte en in-stroomprodukte inkorporeer. Vir my is die onderwerp van video-inhoud veral aantreklik.

Watter funksie sal u help in u daaglikse lewe en waarom?

Ek glo dat dit ‘n mengsel van verskillende funksies is wat my in die alledaagse lewe help: Die vermoë om vandag na u eweknie te luister en te reageer op sy behoeftes en om saam te werk om individuele oplossings te ontwikkel, is baie onderskat. Na my mening is dit van toepassing op besprekings met potensiële sakevennote en kollegas. Boonop help dit baie om oor die hoek te dink, nie om op die lippe te val nie en hier en daar soms om my sjarme te laat speel – laasgenoemde is natuurlik ‘n kwessie van smaak.

Beskryf so duidelik as moontlik ‘n projek wat u veral beïndruk het.

Ek is baie opgewonde oor die implementering van nuwe idees en projekte. By Smartclip het ons die InSwipe-formaat binnekort uit die grond gebou en dit het baie goed in die mark gekom. By Show Heroes het ons ook heelwat kleiner projekte binne ‘n kort tydjie aan die gang gesit. Hier is ek veral trots dat ek ‘n deurslaggewende rol in die Show Heroes-ateljee gespeel het.

logo

Vind u toppos!

Die LEAD-arbeidsmark is die werksmark vir bemarking, advertensies, verkope en media. Hier word bemarkingsvaardige talente gesoek en gevind. Of dit nou bemarkingsbestuurder in die bedryf is of konsultant op sosiale media met ‘n nuwerwetse agentskap – in die LEAD-arbeidsmark sal u die regte posisie vir u toekoms vind.

Klik in

Wat is die belangrikste vir u oor u werk? Wat geniet u die meeste?

Die vertroue van ons bestuur is vir my die belangrikste, omdat ek my vaardighede die beste kan benut as ek die vryheid het om te werk. Pret en sukses sal op sigself kom – beide met my persoonlik en met my span – wat ook baie goed met my stokperdjie vergelyk kan word. Ek ry die beste resies in motocross of enduro as ek nie onder druk is nie, hulle laat my net ry en hou my rug vry.

My werk is onontbeerlik omdat …

… ons maak die internet elke dag ‘n bietjie beter. Advertensies is ‘n belangrike kwessie – dit posisioneer handelsmerke, is ‘n onmisbare industrie en is goed geplaas, in die regte omgewing en met die regte produkte, kan advertering werklike waarde vir gebruikers lewer. Ek glo dat elkeen van ons sekere aankoopbesluite geneem het gebaseer op goeie advertensies. My werk is onontbeerlik, want dit maak die verskil, HOE om advertensies te plaas sonder om die gebruiker te irriteer.

As u nie direkteur Global Partnership Supply & Partnerships was nie, wat sou u wees?

Ek dink ek het nog altyd iets met video gedoen, dit is maklik vir my. Of dit nou op YouTube, op die TV voor die kamera of in die mediabedryf aan die lessenaar is – kommunikasie is lekker en is eenvoudig my krag. Wat anders sou vir my nie moontlik wees nie?

Nuusbrief en boodskapper

Met die LEAD-nuusbrief en die LEAD Tech-nuusbrief is u altyd op hoogte van alle onderwerpe van die digitale lewe. Of dit nou professioneel of privaat is. In u inkassie of via boodskapper.

Teken nou in op ons nuusbrief
Teken nou in via messenger

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui