Wat doen ‘n direkteur van varsheid en verkope?

Postitel: direkteur van varsheid en verkope

Naam: Frank Gross

Ouderdom: 56

Maatskappy: gridscale

Wat doen u as direkteur van varsheid en verkope?

Sedert Maart 2017 is ek deel van die roosterskaal-span. gridscale is ‘n Europese verskaffer van IaaS en PaaS en gebruik sy tegnologie om die basis te skep vir gesofistikeerde wolkoplossings. Die onderneming is in my gunsteling stad Keulen geleë en bied toekomsgerigte en digitaal georiënteerde gebruikers met sy hoogs-outomatiese argitektuur ‘n oplossing waarin hulle buigsaam kan kies tussen ‘n groot aantal infrastruktuur-as-‘n-diens-komponente sowel as aanvullende platform-as-diens-elemente.

By die onderneming is ek verantwoordelik vir verkope en vennootskappe. Dit beteken dat ek strategiese samewerking en vennootskappe inisieer en sorg. Albei is dikwels dinge wat die perspektief op u eie produk kan verander. Dit voeg waarde toe aan ons dienste en stel ons in staat om ons besigheid te laat groei sonder om in ‘n doodloopstraat te beland. Boonop is ek verantwoordelik vir die verkoopsorganisasie en sorg ek dat ons kliënte tevrede en tevrede is met ons dienste en produkte. My span bestaan ​​uit 4 mense.

In die alledaagse lewe is ek baie in ruil met klante, is ek by geleenthede en beurte en stel ek roosterskale voor met lesings oor mark-relevante onderwerpe. Versheid is – soos my titel al onthul – natuurlik nie te vergeet in my werk nie. Dit is my beroep om vars lug in die onderneming te bring en dinge aan die gang te hou.

vertoning

Waar sien u u rol in die span?

In die totale span speel verkope ‘n sleutelrol. Verkope gaan nie net oor verkoop nie. Ons is die oor na en in die mark. Ons hoor wat kliënte op die beste wil hê voordat hulle dit self weet en neigings sien. Binne my eie span is dit my taak om elkeen van my spanlede te bemagtig om die beste te doen en aan te hou ontwikkel, sodat hulle tot die regte mate uitgedaag en hulself kan geniet. Ek kan nie anders as om te sê dat my ouderdom binne die all-jong span my outomaties outoriteit gee nie.

Hoe het u tot hierdie taak gekom?

Ek werk al meer as 30 jaar in die telekommunikasie-, gasheer- en wolkbedryf, so ek is ‘n ou hand. Ek kon deur die jare spesialiseer in my vakgebied wat baie erkenning ontvang het van rooster. Vir my kant het ek ‘n groot belangstelling gehad om my kundigheid beskikbaar te stel aan ‘n span wat nuwe idees in die bedryf het en nie net oud word nie. Die wolkmark groei te vinnig en te beduidend om dit te kan bekostig. Gridscale doen die teenoorgestelde met passie en toewyding. Dit het my uiteindelik oortuig – benewens die tegniese sofistikasie van die produkte.

Watter funksie help jou die meeste in jou alledaagse lewe? Hoekom?

Ek dink ek is ‘n baie kommunikatiewe en humoristiese persoon, wat my werk baie makliker maak. Veral in verkope, waar kommunikasie die sleutel is tot soveel dinge, en u – meer gereeld as wat u regtig wil wees – humor nodig het om aanvanklike of onverwagte hindernisse te hanteer. Hierdie klein en groter uitdagings maak deel uit van elke verkoopproses, of u nou daarvan hou of nie.

Beslissend is die hantering daarvan en humor help beslis – ten minste vir my. My vreugde in kommunikasie word ook bevorder deur die feit dat my posisie as ‘n koppelvlak baie inligting op my lessenaar bevat, sodat ek op hoogte is van alle belangrike prosesse. Behalwe dat my tegniese begrip, wat op die ou end belangrik is vir kommersialisering, my baie help.

Beskryf ‘n projek wat u regtig beïndruk het so duidelik as moontlik?

Met elke projek is dit uiters indrukwekkend hoe almal op die rooster saamtrek om ‘n gemeenskaplike doel te bereik. Ek onthou veral die projek engelhorn sports GmbH, waar ons die ingewikkelde IT-infrastruktuur vir ‘n PIM (Product Information Management) -stelsel aangeskaf het. ‘N Bestuurder van die engelhorn-stelsel het die Cave of the Lions in Oktober 2017 uitgesaai.

Uit nuuskierigheid het hy na al die webwerwe van nuwe ondernemings wat opgeslaan het, gekyk. Die meeste was baie sleg of selfs bereikbaar. Die webwerwe was eenvoudig nie besig met die geweldige stormloop van besoekers nie. ‘N Webtuiste was uiters positief. Dit het die logo “aangedryf deur gridsskaal” op die webwerf gehad. Dieselfde aand het die bestuurder die roosterskaalportefeulje van nader bekyk en dit die volgende oggend aan sy IT-bestuurder gerapporteer, wat ons onmiddellik gekontak het.

Binne ‘n week het hulle besluit om saam met gridscale as ‘n nuwe IT-diensverskaffer te gaan. Die engelhorn IT-span was baie entoesiasties oor die innoverende oplossing van gridscale. U kon regtig sien hoe mekaar aangespoor word om op hul beste te presteer, maar ook daarop aangedring. Ek het nie hierdie wedersydse entoesiasme in ander poste ervaar nie.

Wat is die belangrikste vir u in u werk? Wat is die lekkerste?

As ‘n verkoopsman en netwerker waardeer ek veral die persoonlike kontakte. Ek geniet dit elke dag om my karakters op verskillende maniere te ontmoet. Elke kliënt of vennoot het hul eie profiel, doelstellings en behoeftes. Om daarop voorbereid te wees en aan die einde van die dag reële toegevoegde waarde te bied, is tegelyk vervullend en veeleisend.

Boonop het ek die vryheid om my eie impulse in die onderneming op te stel en die lotgevalle van roosterskale positief te beïnvloed. My bydrae is aan die einde sigbaar en ek kan verstaan ​​wat ek gedoen het. Dit gesê is, dit is wonderlik om deel te wees van ‘n jong en toegewyde span wat my beïndruk met sy professionaliteit ten spyte van sy ouderdom. En ons groei baie sterk en baie vinnig. Om elke maand nuwe gesigte en karakters te leer ken wat deel kan word van ‘n baie groot verhaal met u entoesiasme en vaardighede, verfris my keer op keer.

My werk is onontbeerlik omdat …

Veral in verkope, tree u op as skakel tussen verskillende afdelings – soos bemarking of produkontwikkeling. In die beste geval koördineer ons die projekte en aktiwiteite op so ‘n manier dat daar vanuit die oogpunt van die klant ‘n optimale resultaat of produk na vore kom. Dit verseker weer dat die vraag na ons IaaS- en PaaS-diens nie net groot bly nie, maar selfs toeneem. As ‘n koppelvlak tot die kliënt het ons ‘n deurslaggewende invloed op die ontwikkeling van die onderneming.

Daarom hanteer ek ons ​​eksterne beeld en ons impak en word ek dadelik ingelig wanneer daar probleme met potensiële of bestaande kliënte is. Deur vennootskappe en samewerking is ek altyd op soek na nuwe en onverwagse kontakpunte om nuwe maniere te probeer uitstaan ​​en uit die kompetisie te staan. Dit help my dat ek die bedryf nou goed ken, in my omgewing is ek ‘n kundige.

As u nie direkteur van varsheid en verkope was nie, wat sou u wees?

Ek veronderstel ek sou iets van Head of Magic wees 🙂

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui