Wat doen ‘n kliëntingenieur?

Postitel: kliëntingenieur

Naam: Christian Quill

Maatskappy: Google Cloud

Wat doen jy?

Ek is ‘n kliëntingenieur by Google Cloud. Hierdie Google-besigheidseenheid bied ondernemingsklante moderne IT-infrastrukture, data-analise-instrumente en intelligente oplossings vir masjienleer. As klantingenieur werk ek saam met kliënte om tegniese oplossings te ontwikkel en hulle te ondersteun in die keuse van produkte en evaluering.

Die tegnologie wat ons aan ons kliënte bied, word al dekades lank op Google gebruik, insluitend dienste soos Gmail en YouTube met biljoene gebruikers. Ons bied hierdie tegnologie aan Google Cloud-ondernemingskliënte, sodat hulle ook voordeel kan trek uit skaal, sekuriteit en innovasie in hul besigheid.

Hoe het u tot hierdie taak gekom?

Ek het dit altyd baie geniet om aan die koppelvlak tussen tegnologie en besigheid te werk. As tegniese voorverkoop / konsultant het ek ‘n paar jaar by verskillende ondernemings gewerk. Op hierdie manier kon ek my rykdom aan ervaring uitbrei en my kennis verbreed.

vertoning

Google het my in 2010 gevra of ek hulle wil help om die sakekliënt in Switserland op te bou. Ek hoef nie twee keer te dink nie! Ek was destyds een van die eerste werknemers van Google Cloud in Switserland.

Watter funksie help jou die meeste in jou alledaagse lewe? Hoekom?

Ek het op ‘n ondernemende manier gedink en opgetree – dit is wat ek geleer het in die dae toe ek saam met ‘n kollega jare gelede ‘n onderneming gestig het en dit vir ‘n lang tyd suksesvol bedryf het. Dit was regtig baie leersaam. Aan die een kant moes ons finansies, verkope, bemarking, ondersteuning, produkte en nog baie meer dophou, en terselfdertyd seker maak dat die daaglikse besigheid bestuur en die strategiese visie behou word. Selfs as werknemer by Google is ‘n ondernemende siening van dinge uiters nuttig in strategiese en taktiese beplanning.

Beskryf so duidelik as moontlik ‘n projek wat u veral beïndruk het.

Daar is soveel opwindende kliënteprojekte wat my inspireer. Daarom is dit baie moeilik om ‘n enkele een te noem. Daar is byvoorbeeld METRO’s wat hul hele e-handelsplatform na ons Google Cloud Platform migreer vir prestasie, skaalbaarheid en nakoming. Terselfdertyd ontwikkel hulle intelligente winkelwaentjies wat voorstelle maak vir produkte met behulp van masjienleer. Hierdie tegnologieë is uiters opwindend en laat baie nuwe oplossings toe wat jare gelede ondenkbaar sou gewees het.

Of Spotify, een van die voorste musiekstromingsdienste met meer as 180 miljoen aktiewe gebruikers wêreldwyd. Die maatskappy het sy dienste van plaaslike datasentrums na ons Google Cloud Platform verskuif. Met die data-analise-instrument Google BigQuery, voer Spotify meer as tien miljoen navrae per maand uit. Meer as 500 petabytes data word verwerk, wat ooreenstem met ongeveer 750 miljoen CD-ROM’s – elke maand!

Die maatskappy Philips, wat sy Philips Hue-slimbeligtingsoplossing op Google Cloud Platform bedryf, is ook baie opwindend. Elke dag word 200 miljoen transaksies op ons stelsels verwerk, insluitend 25 miljoen lampbeheerkommando’s.

Christelike kalmte Google Cloud
Christian Federkiel (Foto: Google)

Wat is die belangrikste vir u in u werk? Wat is die lekkerste?

Die belangrikste vir my is dat ek dit geniet om na ‘n naweek Maandagoggend te gaan werk en ek sien uit na ‘n nuwe opwindende week. Dit is nog steeds die geval met my en dit het drie dinge te doen. Eerstens: ons kliënte wat ons keer op keer met hul opwindende idees en vrae uitdaag. Tweedens is dit ons tegnologie en die produkte – dit is uiters motiverend om aan die voorpunt van tegnologie te wees. Derdens is dit die fantastiese kollegas waarmee ek mag werk. Dit is die mense wat ons geselskap groot maak, en dit is ‘n groot voorreg om hier te wees om te getuig en deel te neem.

My werk is onontbeerlik omdat …

… Maatskappye van alle groottes het vandag te kampe met uitdagings wat hulle nie met algemene tegnologie kan bemeester nie. Google Cloud Customer Engineers sal hulle óf help om hul bestaande tegniese infrastruktuur te moderniseer om dit veiliger en skaaler te maak, óf om met nuwe oplossings vorendag te kom, soos om intelligente algoritmes te gebruik om insigte in ‘n groot hoeveelheid inligting te kry om beter besluite te kan neem.

As u nie ‘n Google Cloud Customer Engineer was nie, wat sou u wees?

As klein seuntjie wou ek altyd ‘n renjaer wees. U het ook baie te doen met tegnologie: dit gaan oor presisie sowel as optimalisering en die regte interaksie van alle komponente. Daar is beslis ‘n paar ooreenkomste met my werk as kliëntingenieur. Om eerlik te wees, ek is baie tevrede met my huidige werk en kan my daarom niks anders voorstel nie.

Teaserbild Nuut

Minimale aanlyn- of tegniese entoesias?

Tinder vervang die kroeg, Alexa die sekretaresse. Die digitale wêreld het lankal een geword met die regte wêreld. Maar almal wil nie die werklikheid glo nie. Hoe beweeg u met selfvertroue in die netwerk?

Doen die toets hier

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui